Hoe werk ik?

Weten hoe we samen werken aan je ontwikkeling

Samen met jou ga ik op zoek naar oplossingen die bij jou passen. Mijn uitdaging is ervoor te zorgen dat je met een op maat gemaakt plan en nieuwe energie mijn praktijk verlaat. In de afgelopen tien jaar heb ik vele kinderen, jongeren, pubers en volwassenen in mijn coachingspraktijk in Wassenaar mogen ontvangen. De gevolgde opleidingen voor Mentalcoach en Matrixcoaching zijn het uitgangspunt om, altijd in samenspraak, het voor jou unieke traject te gaan volgen. Geen standaard vragenlijsten of uitgestippelde stappenplannen.

Voor mij is mijn werk geslaagd wanneer ik zie en merk dat mijn cliënt inzicht krijgt in zijn of haar belemmering(en) en we samen de weg omhoog vinden. Door deze nieuwe inzichten ontstaat beweging en kunnen stappen gezet worden om aan de oplossing te werken. Wanneer iemand zijn eigen pad (weer) heeft gevonden en ernaar durft te leven, geeft ook mij dat veel voldoening. 
Lees in de reviews de ervaringen van andere cliënten over mijn manier van coachen en de resultaten.

Tarieven

Kostenoverzicht

Intakegesprek

70,-
  • Kennismakingsgesprek

Coaching sessie

95,-1 uur
  • 1 sessie

Coaching pakket

420,-
  • Intake met 4 sessies

Coaching valt niet onder de primaire ziektekosten en wordt daardoor niet (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij je ziektekostenverzekeraar.

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek